Texira | Industrial Automation

Dennis van Scheijndel

Klik hier om mijn uitgebreide CV te downloaden

Ik zou me graag even willen voorstellen. Mijn naam is Dennis van Scheijndel, geboren in 1985 en woonachtig in Naaldwijk.

Werkervaring

De voorafgaande jaren heb ik grotendeels, in verschillende technische afdelingen, voor het bedrijf Bakkersland gewerkt, waar ik geruime kennis heb bemachtigd over industriële productieprocessen en de algehele automatisering hiervan. Niet alleen het uitdenken, het aansturen en het uitvoeren van projecten waren onderdeel van mijn takenpakket. Ook het adviseren van lokale technische diensten en het onderhandelen met externe leveranciers en fabrikanten waren primaire werkzaamheden in dit dienstverband. Hierbij werkte ik veelal samen met verschillende lokale technische diensten en centrale ICT-verantwoordelijken.

Na ruim 14 jaar met plezier voor Bakkersland gewerkt te hebben, besloot ik om in januari van 2015 te wisselen van werkgever en sloot mezelf aan bij de firma Divardy Constructions, een machinefabrikant voor de industriële bakkerijsector. Hier gaf ik gedeeld leiding aan én was ik onderdeel van een team van elektriciens en programmeurs, welke als doel had de meest innovatieve en energiezuinig producten op de markt te brengen.

Klik hier om mijn uitgebreide CV te downloaden

Eigen bedrijf

Het idee om een eigen bedrijf op te richten ontstond al eerder, maar in februari 2016 heb ik deze stap dan toch gezet. Ik hoop dit werk nog jaren te mogen doen.

Uw partner op gebied van industriële automatisering, projectmanagement en verbeterprocessen.